lördag 21 augusti 2010

Min Blogg

  Denna blogg / faktabas, handlar om samhällsutveckling, & kring den påverkande faktorer, främst gällande Sverige. Eller kanske framför allt om delar av dess utveckling som inte ser så positiva ut. Delar som ofta är absoluta grundstenar i ett samhälle med ambition att skapa välfärd, trygghet & livskvalité baserat på demokrati, frihet, jämlikhet & människors lika värde. Delar som dock ofta av olika skäl inte belyses i proportionell omfattning i etablerad media.

Om mycket av informationen i denna blogg tycks ha anknytning till den i Sverige förda mångkulturpolitiken, så beror det på att den kopplingen i mina ögon är tydlig. Dock är det nämnda politik och dess framdrivare som är absolut främsta förmål för den kritiska granskningen och ingen avsikt finns att förfölja, förtala eller stämpla enskilda individer beroende på etnisk härkomst. All information avser baseras på objektiva betraktelser kring (i och för sig ofta tabubelagda eller obekväma) ämnen och fakta.

Eftersom jag är självlärd amatör (eller vad man vill kalla det) på samhällskunskapsområdet emottas tacksamt kommentarer, förslag, underbyggda tillrättavisningar av ev felaktigheter, brister på väsentliga infallsvinklar eller annat. Syftet är att komma sanningar närmast möjligt.

/ Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar