tisdag 14 september 2010

Statsministern sankskjuter det fria Sverige
Vad kan man säga,  ..Vänsterpartiet via Lars Ohly visar kurage & heder nog att förbehållslöst fördöma den exempellöst avskyvärda misshandeln & tortyren av Sverigedemokraten David von Arnold. Detta medan Statsminister Fredrik Reinfeldt med en ordentlig yxsving hugger upp skrovet ytterligare på det fria Sverige med följande uttalande om händelen:

 "Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer"

Man undrar, ...är han så vettskrämd av tanken på att behöva anpassa sig efter Sveriges medborgares vilja, att han inte inser hur det av en viss typ av människor ses som ett direkt uppmuntrande & berättigande av ett beteende som borde beivras med alla tänkbara och tillgängliga medel. Eller gör han det med berått mod ?

”Det spelar roll hur stark regering vi får och den som tycker om Sverige röstar inte på Sverigedemokraterna”,   ...fortsätter han.

Är denna utveckling att tycka om, och känna ansvar för Sverige & dess medborgare, undrar man ju då ?


Och vem är det som driver ett vi & dom tänkande ?  Moderaterna har på 6:e plats på sin riksdagslista den muslimske friskolerektorn Abdirisak Waberi, som såväl i SVT som i intervju i ett RFSU-organ försvarar företeelser som hustrumisshandel & självklara skillnader i förutsättningar, regler & värde för män respektive kvinnor. Med andra ord det tydliga "vi & dom"-tänkande som David von Arnold (liksom det Sverige som gemene man tidigare kände) tog absolut avstånd från, och fick betala för med ett inristat hakkors i pannan.


Abdirisak Waberis "vi & dom"-tänkande:

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.256844-jamstalldhet-inget-for-m


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar